UrbanXchange

We gaan de wereld verrassen met The Dutch Mountains. We hebben daarbij een missie en we leggen de lat zo hoog mogelijk. In het stationsgebied van Eindhoven, pal naast de TU/e Campus realiseren we een uiterst gezonde, circulaire en interactieve omgeving.

De Spoorzone van Zwolle krijgt een nieuwe toekomst als centrumstedelijk gebied. Vooral de stationsentree en de oude werkplaatsen zullen hiervoor beeldbepalend gaan zijn. We werken hier aan een nieuw toekomstperspectief.

Op 6 juni 2019 is op de vastgoedbeurs Provada de grondreservering getekend voor The Dutch Mountains door de gemeente Eindhoven en The Mountains Corporation. Zij zijn overeengekomen om het gebouw te ontwikkelen binnen de Internationale Knoop XL

In de Tilburgse Spoorzone gebeurt iets heel bijzonders. Het erfgoed van de NS-Werkplaats transformeert stapsgewijs naar een nieuw centrumstedelijk gebied. Met behoud van het stoere en creatieve karakter wil Tilburg nu een nieuwe koers gaan uitzetten.

De westzijde van Utrecht CS krijgt een totale make-over. Hier ontstaat straks een heel bijzonder centrumgebied; hoogstedelijk én groen én zonder auto’s. Urban Xchange werkte mee aan de ambitieuze omgevingsvisie.

Bureau BUITEN organiseert op donderdag 21 januari 2016 van 14.30 tot 17.00 een inspirerende middag met als thema ‘Vitale Binnensteden’. Met inleidingen van Casper de Canne (gemeente Zaanstad), Joost Hagens (BUITEN) en Huub Kloosterman (Urban Xchange).

Urban Xchange werkt samen met VVMZ en de Slovak University of Technology Bratislava aan een strategie voor de doorontwikkeling van de creatieve economie in de Kosice regio. Kosice in het oosten van Slowakije was Culturele Hoofdstad van Europa in 2013.

blader verder

lawaai maken, andere kijken leveren, nieuwe vragen oproepen en vooral ook kennis delen en verder ontwikkelen met geestverwanten en tegenwichten.

hkloosterman@urbanxchange.nl
+31 (0)6 4510 05 77

Gardeniersstraat 10
6212 GN
Maastricht

zoeken

© Urban Xchange 2014
vormgeving Juulke Brosky

disclaimer