UrbanXchange

disclaimer

1. Gebruik van deze website is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen; toegang tot en gebruik van deze site betekent dat de gebruiker instemt met het nu navolgende.
Desondanks zijn geen rechten aan de vermelde informatie te ontlenen.

2. Urban Xchange en de webbouwer geven geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit van de geboden inhoud. Bij twijfel verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

3. Urban Xchange is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie op deze website.

4. Deze website van Urban Xchange bevat een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Urban Xchange is niet verantwoordelijk of aansprakelijk te houden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

5. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Urban Xchange tenzij het uitdrukkelijk anders vermeld staat bij het desbetreffende artikel en/of beeld.

lawaai maken, andere kijken leveren, nieuwe vragen oproepen en vooral ook kennis delen en verder ontwikkelen met geestverwanten en tegenwichten.

hkloosterman@urbanxchange.nl
+31 (0)6 4510 05 77

Gardeniersstraat 10
6212 GN
Maastricht

zoeken

© Urban Xchange 2014
vormgeving Juulke Brosky

disclaimer