UrbanXchange

Informatie

Dit bericht is geschreven op 12 mrt 2015, en geplaatst in de categorie landschapsontwikkeling, projecten, werklandschappen.

Brainport Industries Campus Eindhoven

Sinds begin 2015 staan alle seinen op groen voor de Brainport Industries Campus, de nieuwe campus voor de hightech maakindustrie in Eindhoven. Publieke en private partners werken momenteel hard om de hoge ambities voor BIC te vertalen naar een vernieuwende

werkelijkheid. De campus van de toekomst krijgt een aantal clusters van bedrijven, faciliteiten en voorzieningen. Bijzonder is dat BIC onderdeel wordt van Brainport Park, het nieuwe stadspark van Eindhoven. Het toonaangevende bedrijf KMWE zal als eerste zich gaan vestigen op de campus van de toekomst. Sinds maart 2015 is Urban Xchange weer betrokken bij de planvorming. Huub Kloosterman is gevraagd om met het oog op een hecht partnership een onderzoek te doen naar de achterliggende drijfveren van alle deelnemende publieke en private partijen. Het onderzoek is wezenlijk om ervoor te zorgen dat de hoge ambities ook echt worden waargemaakt door gezamenlijk te participeren in elkaars drijfveren.

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

lawaai maken, andere kijken leveren, nieuwe vragen oproepen en vooral ook kennis delen en verder ontwikkelen met geestverwanten en tegenwichten.

hkloosterman@urbanxchange.nl
+31 (0)6 4510 05 77

Gardeniersstraat 10
6212 GN
Maastricht

zoeken

© Urban Xchange 2014
vormgeving Juulke Brosky

disclaimer