UrbanXchange

Informatie

Dit bericht is geschreven op 23 apr 2007, en geplaatst in de categorie herontwikkeling, projecten.

Piestany / Velky Meder (SK)

Slowakije heeft een booming economy waardoor het land een razendsnelle ontwikkeling doormaakt. Opvallend zijn de vele buitenlandse investeringen in Bratislava en andere regio’s. Naast nieuwe productielocaties schieten allerlei nieuwe consumptiegebieden als paddenstoelen uit de grond. Het in Bratislava gevestigde consultancybureau VVMZ begeleidt als adviseur veel investeringstrajecten in Oost Europa. In 2007 zijn VVMZ en Urban Xchange een samenwerking aangegaan voor strategisch advies in specifieke stedelijke ontwikkelingstrajecten.

Urban Xchange heeft expertise ingebracht bij diverse gebiedsontwikkelingen. Voorbeelden zijn een gebiedsvisie voor het Lodenica gebied (50 hectare) in de fameuze kuurstad Piestany (75 km ten noorden van Bratislava) en een identiteitstudie en ontwikkelingstrategie voor het toeristische stadje Velky Meder (langs de Hongaarse grens)

Reacties zijn gesloten.

lawaai maken, andere kijken leveren, nieuwe vragen oproepen en vooral ook kennis delen en verder ontwikkelen met geestverwanten en tegenwichten.

hkloosterman@urbanxchange.nl
+31 (0)6 4510 05 77

Gardeniersstraat 10
6212 GN
Maastricht

zoeken

© Urban Xchange 2014
vormgeving Juulke Brosky

disclaimer