UrbanXchange

Informatie

Dit bericht is geschreven op 19 jun 2019, en geplaatst in de categorie centrumontwikkeling, nieuws, projecten.

The Dutch Mountains

We gaan de wereld verrassen met The Dutch Mountains. We hebben daarbij een missie en we leggen de lat zo hoog mogelijk. In het stationsgebied van Eindhoven, pal naast de TU/e Campus realiseren we een uiterst gezonde, circulaire en interactieve omgeving.

Een nieuw multifunctioneel concentratiepunt om te werken, te verblijven en te
ontmoeten. Waarbij we stad en natuur aan elkaar verbinden. Met slimme technologie, een doordacht concept en een bijzonder ontwerp maken wij de omgeving groener, gezonder en aangenamer. Hier willen we het optimisme laten zien; we willen een
wereldwijd symbool zijn voor baanbrekende smart oplossingen. Waar anders kan dit dan in de regio Eindhoven, één van de slimste en snelst groeiende regio’s ter wereld.
Een plek met een ziel
The Dutch Mountains landt in het stationsgebied van Eindhoven dat aan het begin staat van een grote transformatie. Onder de naam Internationale Knoop XL zal de spoorzone veranderen in een hoogstedelijk metropolitaan centrumgebied. Binnen deze gebiedsontwikkeling neemt The Dutch Mountains een prominente plek in, aan de oostzijde van het stationsgebied, aan de Dommel tussen het spoor en de TU/e. Op deze locatie zetten we de toon voor het realiseren van de grootstedelijke ambities op het gebied van gezonde verstedelijking, circulariteit en slimme urbanisatie. We realiseren hier een plek met een ziel, een informele en voelbare omgeving waar het prettig is om te verblijven. Met kernwaarden die draaien om collectiviteit, optimisme, plezier en
ongedwongenheid. Het ecosysteem van The Dutch Mountains bestaat uit werken (kantoren en co-work), verblijven (wonen, short stay en hotel) en ontmoeten (meeting spaces, cafes, restaurants en wellness).

The Dutch Mountains is een ontwikkeling van The Mountains Corporation, een initiatief van Urban Xchange, Studio Marco Vermeulen en BLOC.

Alle informatie te vinden op thedutchmountains.nl/

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

lawaai maken, andere kijken leveren, nieuwe vragen oproepen en vooral ook kennis delen en verder ontwikkelen met geestverwanten en tegenwichten.

hkloosterman@urbanxchange.nl
+31 (0)6 4510 05 77

Gardeniersstraat 10
6212 GN
Maastricht

zoeken

© Urban Xchange 2014
vormgeving Juulke Brosky

disclaimer