UrbanXchange

Informatie

Dit bericht is geschreven op 07 mrt 2018, en geplaatst in de categorie over Urban Xchange.

over Urban Xchange

Urban Xchange is een adviesbureau met onbegrensde idee├źn over stedelijke en regionale ontwikkelingen. Het bureau is gespecialiseerd in strategische visies en nieuwe toekomstperspectieven voor complexe gebieden. Voor publieke en private opdrachtgevers geeftUrban Xchange adviezen over identiteit, programma en ontwikkelstrategie voor omgevingen die willen vernieuwen.
Het bureau werkt vanuit een eigenzinnige kijk op de stedelijke leefomgeving en wil met zijn kennis nieuwe vragen oproepen en andere perspectieven leveren. Urban Xchange wil bijdragen aan een betere en aangenamere leefwereld door te focussen op de ontwikkeling van gedeelde waarden in gebiedsontwikkelingen. In de ogen van Urban Xchange gaat het daarbij om omgevingen die werkelijk betekenis hebben voor gebruikers en interactie stimuleren, en die een antwoord zijn op veranderingen in de samenleving en kunnen meebewegen met de toekomst.

Reacties zijn gesloten.

lawaai maken, andere kijken leveren, nieuwe vragen oproepen en vooral ook kennis delen en verder ontwikkelen met geestverwanten en tegenwichten.

hkloosterman@urbanxchange.nl
+31 (0)6 4510 05 77

Gardeniersstraat 10
6212 GN
Maastricht

zoeken

© Urban Xchange 2014
vormgeving Juulke Brosky

disclaimer